Urban Move

Bekijk hier de FOTO's


DANK JE WEL VOOR JE DEELNAME.


#Izegeminbeweging #Sportersbelevenmeer

URBAN MOVE brengt beweging, beats en een fantastisch goed doel naar het stadscentrum!

ONZE SONG: klik hier om te beluisteren. 

 

 

Zondag 22 oktober organiseert stad Izegem een URBAN MOVE (loop en wandeling) ten voordele van het kinderkankerfonds. Niet de tijd zal van belang zijn wel de beleving en de fun. Uitvalsbasis is het prachtige kasteeldomein Blauwhuis.

 

Zowel de run als de walk loopt door tal van publieke en private gebouwen. We lopen door het stadhuis, door cafés, door scholen en zelfs een stukje over ons buiten zwembad (walk on water). Het geheel zal op verschillende plaatsen opgeluisterd worden door DJ-beats, door fanfares en door de zachte klanken van live klassieke muziek. Niet te missen dus!

 

Na afloop kan je op het kasteeldomein genieten van een after-move party. Alle food en drinks die gekocht worden, brengen ook een aardig stuivertje op voor het Kinderkankerfonds. Het Bierkasteel is namelijk organisator van dat deel van het event en doneert een deel van iedere verkoop aan het goed doel. Zelfs de jaarlijkse kinderkanker-champagneverkoop zal een standje uitbaten op het domein.

 

Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. De behandeling maakt de genezingskansen steeds hoger maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met bijwerkingen allerhande. Het kind wordt hoe dan ook geconfronteerd met ongemak en pijn. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om deze kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken is veel extra zorg nodig.

 

PROGRAMMA: (affiche)

13u30 – 15u vrije start voor een wandeling van 8 km
ps: De wandeling is toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en ook met de hond mag je binnen.

15u ouder kind loop van zo’n 3 km

15u30 start van de 5 km

16u00 start van de 10 km

 

ROUTES

Bekijk vooraf de drie routes.


PRIJS

De wandeling 3 euro en voor kinderen onder de 5 jaar gratis.

Ouder kind loop is gratis voor kinderen onder de 12 jaar en 5 euro voor de begeleidende ouders.
Met de steun van de firma Jacob Company BVBA kunnen we 600 kinderen ook een unieke Urban Move zwemzak aanbieden. Kinderen moeten niet betalen maar kunnen zich voor deze loop later sponsoren en vrijblijvend een centje doneren.  

10 euro vooraf en 12 euro dag zelf voor de 5 km.

15 euro vooraf en 18 dag zelf voor de 10 km.

 

INSCHRIJVEN

ONLINE en vooraf nog tot woensdag 18/10 op: http://webshop-vrijetijd.izegem.be/Activities/Overview

Of op de dag zelf aan één van de chalets.

 

DOE EEN GIFT

Wil je zelf ook iets doneren aan het Kinderkankerfonds – neem dan even contact op met Stijn.werbrouck@Izegem.be