Loopomloop en Piste

DE PISTE

Lopen op de piste kan enkel met een badge. Ook voor de toegang tot het sanitair aan de piste, heb je de badge nodig. Een loopbadge kan je verkrijgen op de stedelijke sportdienst (H. Hartstraat 15). Je betaalt éénmalig 10 euro voor je badge. Voor een jaar activatie van de badge, betaal je 10 euro. Alle info.

 

NIEUWE LOOPOMLOOP
Iedereen loopt


Zowat 270.000 Vlamingen lopen minstens 1 maal per week en ruim een miljoen bonden ooit al eens de loopschoenen aan. Meer dan de helft van de sporters trekt naar een bos, plein of park voor zijn sportieve ontspanning. Cijfers waar je niet naast kan kijken.

 

In Izegem is er al jaar en dag aandacht voor de recreatieve- en competitieve loper. Op 14 september 2018 werd de gerenoveerde piste en de nieuwe loopomloop ingelopen. Zo kreeg die loper nog wat meer aandacht in de sportstad #Izegeminbeweging.

 

De info van de loopomloop staat op de startzuil aan het Stadion (St-Jorisstraat), op de flyer aan het onthaal en hier. Met de nieuwe permanente loopomlopen zorgen we er voor dat mensen kunnen lopen in een natuurvriendelijke omgeving, wanneer ze dat willen en met wie ze dat willen.