Ondersteuning

Maand van de sportclub:

 

In mei en september worden de sportclubs - en in het bijzonder de jeugdsportclubs -  extra in de kijker geplaatst. Sport Vlaanderen en de sportdienst roepen de sportclubs op om hun deuren open te zetten voor nieuwe leden. #Sportersbelevenmeer. Ook de sportdienst van Izegem doet hieraan mee.

 

We brengen namelijk een digitale brochure uit met alle jeugdsportclubs die in september een opendeurdag, vriendjesdag, … of initiatie voorzien waar mogelijke nieuwe leden een kijkje kunnen komen nemen. We promoten dit op onze site en delen alle verschillende acties op onze FB pagina.


GRATIS voor alle projecten die tijdig ingediend worden!  

  • De sportdienst verzekert alle initiatieven in het kader van de ‘maandvandesportclub’ (info).
  • De sportdienst promoot mee het initiatief.
  • De sportdienst voorziet banners en vlaggen indien gewenst.

Stuur voor 29 augustus een mailtje met je aanbod naar Stijn.werbrouck@Izegem.be.
Ondersteuning clubs

Vanuit de stad komt er heel wat steun voor sportverenigingen via de sportsubsidies maar het orgaan bij uitstek dat de sportverenigingen ondersteunt, is natuurlijk de sportraad. Het administratieve secretariaat van de sportraad is in handen van de sportdienst. Alle vragen of bedenkingen kunnen naar daar overgemaakt worden.

 

Om het verenigingsleven beter te ondersteunen, verwijzen we graag door naar organiseren.izegem.be. Dat is de site van de stad Izegem die alle info over verenigingsondersteuning vanuit de stad bundelt.

 

Specifiek voor de sportverenigingen
Op de site van Sportvlaanderen kan je heel wat sportinfo terugvinden.
Verder kan je heel wat info inzake sport terugvinden op de site van het ISB (de koepel boven alle sportdiensten) onder het luikje kennisbank.

 

 

 

Contact