Beweegaanbod

De Nationale Veiligheidsraad besliste de maatregelen te versterken om de verspreiding van het coronavirus in te perken en te vertragen.

Voor de sportsector houdt dit in dat ALLE sportieve activiteiten, ongeacht hun grootte, indoor of outdoor, privé of publiek, worden geannuleerd tot 3 mei.

 


Sporten op latere leeftijd, een goed idee?

Daar bestaat geen twijfel over. Ja, dat is een goed idee. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de conditie aftakelt met de leeftijd. Veel senioren zijn er op het vlak van uithouding, kracht en lenigheid niet al te best aan toe. Dat verhoogt de kans op hartinfarcten, suikerziekte, overgewicht en rugklachten.


STRUCTUREEL AANBOD
Stad Izegem zet sterk in op een uitgebreid beweegaanbod voor deze doelgroep. Met de beweegkaart maken we ons aanbod makkelijk toegankelijk en prijsvoordelig. Deze kaart kost 66 euro en geeft je recht op 24 lessen. Met de beweegkaart kan je deelnemen aan alle lessenreeksen van de sportdienst.

 

YOGA / ACTIEF OVERDAG/ GYMLESSEN

Klik hier voor het aanbod tijdens de periode januari tot juni 2020. FAMILIESKIREIS
Ook in 2020 organiseren we opnieuw een familieskireis. Op de infoavond van maandag 23 september krijg je alle details en kun je alle mogelijke vragen stellen.
Klik hier voor de info betreffende de reis en het infomoment.

 

Voor bijkomende info kan je altijd terecht bij Annelies Schelpe 

annelies.schelpe@izegem.be  051 33 20 73